Vistas de página en total

lunes, 30 de noviembre de 2015

"Pedra-Paper-Tissores"

La sessió feta el passat divendres 27 de novembre pels companys David, Jorge,Patricia i Victor em va semblar molt interessant. Féren un joc que l'anomenaren pedra-paper-tissores i innovaren gravant la sessió per a després al finalitzar-la comentar els aspectes més rellevants.

La cancha es dividia en tres zones (cada una d'elles assignada a un equip) i únicament cada equip podia pillar a un altre, no als dos restants. Les zones (en forma de quadrat) era l'únic lloc on estaves resguardat i no et podíen pillar i per a salvar a algun company teu que havia sigut pillat havies de tocar-li la mà. Quan u era salvat, alçava la mà i podia tornar a la seua zona de resguard sense ser tocat.

VARIANT:  introducció d'una cola individual. S'ha de col.locar d'una manera difícil i que siga atrapable per al rival. Aquest fet fa que els jugadors s'atrevisquen més a ixir de la seua zona ja que és més dificil de pillar a algú. Abans resultava a la defensa d'un equip molt fàcil de tocar a un oponent.

Molts participants ens col.locàvem darrere de la zona del nostre equip contrari i esperàvem que els contricants ixiren a pillar a algú del seu equip rival per a furtar-los la cola. Aquesta variant proposta pels companys va donar molt de dinamisme al joc i més atreviment per part nostra alhora d'ixir de la zona de resguard.

IDEES SECUNDÀRIES: 

-Alguns participants feiem de "cebo" per a que l'altre equip pillara als seus rivals i així eliminar a la competència.
-Es poden fer pactes per a conseguir això, atraure al rival i que l'altre equip els pille.
- Hi havia gent que no es fiava d'aquests pactes ja que alguns "traïren" als seus cómplices.

Finalment m'agradaria remarcar que el vídeo va resultar un material curricular molt positiu per a nosaltres perquè ens ha fet que poguérem veure els nostres erros i durant la pràctica ens va estimular per a bé.

-ALBERT CHÀFER ANTOLÍ-

No hay comentarios: